Iedereen heeft recht op een schoon bed.

Een matras is de perfecte schuilplaats voor huisstofmijten. Het is warm, vochtig en er is voldoende voedsel aanwezig. Een toename van de populatie huisstofmijten en bacteriën in huis en op het matras wordt vooral veroorzaakt door de betere isolatie van onze huizen. Vaak ook in combinatie met centrale verwarming.

En omdat matrassen nu eenmaal niet gewassen kunnen worden en doorgaans lang mee gaan, maakt dit een matras tot een van de meest vervuilde objecten in huis. Bedenkt u eens dat we er een derde van ons leven zeer intensief gebruik van maken!

Het gevolg van al die ontelbare onzichtbare bewoners als huisstofmijten en bacteriën is een toename van het aantal mensen met astmatische aandoeningen, huidproblemen en allergieën. Symptomen hiervan zijn o.a. eczeem, jeukende huid, verstopte neus, tranende ogen, hoesten, snurken, voorhoofdsholteontstekingen en gevoelige longen. Ook virussen krijgen beter de kans om zich te kunnen ontwikkelen.

Of u nu allergisch bent of niet, iedereen heeft recht op een schoon matras. Het is voor iedereen prettig en vooral gezond om in een schoon en hygiënisch bed te slapen. Of u nu binnen- of buitenshuis verblijft.
Dit is de reden dat vele hotels, vakantieparken èn particulieren hun matrassen laten reinigen met de MatrasCleaner methode.

Matras reinigen met MatrasCleaner

Omdat matrassen niet gewassen kunnen worden.

Uit onderzoek blijkt dat 95% van alle matrassen, oud of nieuwer, is vervuild. Ons matras is immers de plek in huis waar de meeste huisstofmijten voorkomen. We nemen dit even onder de loep:

De uitwerpselen van stof- en huisstofmijten worden bij elke beweging op het matras in de lucht verspreid. Het matras werkt hierbij als een blaasbalg; de schadelijke uitwerpselen dwarrelen rond en komen zo in uw mond, ogen, neus en op uw huid terecht. Deze vervuilende deeltjes zijn zo klein, dat uw laken hier evenveel bescherming tegen biedt als een visnet tegen zand.

De aanwezigheid van huisstofmijten wijst echter niet op ontbrekende hygiëne! Ze zijn er gewoon. En matrassen kunnen nu eenmaal niet gewassen worden. Ze gaan tegenwoordig door de betere kwaliteit ook nog eens 10 tot 20 jaar mee.

Stelt u zich eens voor dat u uw auto, huis, kleding of beddengoed 10 jaar lang niet schoon zou maken! Hoe zou dat er uitzien? We spenderen met z´n allen een derde van ons leven op een matras. Het gaat hier om zeer intensief lichamelijk contact, op een matras dat extreem vervuild is en hiermee potentieel gevaar voor uw gezondheid oplevert. Tijd voor een grondige reiniging.

Matrassen reinigen met MatrasCleaner

MatrasCleaner, de oorzaakbestrijder!

De meest schadelijke deeltjes op uw matras zijn de uitwerpselen van stof- en huisstofmijten. Deze uitwerpselen vergroten of verergeren de kans op allergieën en astmatische aandoeningen. De vervuilde deeltjes zijn zó klein, dat ze gemakkelijk door een gewone stofzuigerzak heen kunnen.

Gelukkig is er vanaf nu in Nederland een revolutionaire, gepatenteerde methode om uw matras te laten reinigen: de MatrasCleaner. MatrasCleaner is licentiehouder en General Distributor Benelux van POTEMA®, wereldmarktleider op het gebied van matrashygiëne.

Snelle service aan huis

MatrasCleaner elimineert de oorzaak. Uw matras wordt droog en zonder het gebruik van chemicaliën gereinigd. Hierdoor kunt u korte tijd na het reinigen, binnen 1 uur, al gebruik maken van uw matras. De service wordt bij u aan huis verleend, uw matras kan dus gewoon blijven liggen.

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op. Wilt u direct onze prijzen website? Bekijk dan onze prijzen pagina.

Heeft u interesse als bedrijf? Bekijk dan onze zakelijke pagina voor meer informatie.

Homework CPM software may be employed to make a system that is simple to use and handle, and effective at keeping a writing papers close eye on what kids are studying. The following article discusses the advantages of utilizing Homework CPM software.

If you’re searching for websites that compose papers for you, there are a few things https://calbizjournal.com/7-different-ways-of-financing-a-start-up-business you should learn before you invest your hard-earned money. To start with, a number of these websites are in fact paid advertising websites, designed to get you to click on their https://forzaitalianfootball.com/2021/02/five-key-benefits-of-playing-football-in-college/ ads. The simple fact is that there are hundreds of sites in this https://www.bbntimes.com/society/writing-a-finance-essay-tips-for-college-students way on the internet. The majority of them are conducted by student or small business professionals that want to make some easy money. But you might find websites that write papers that you submit that ask that you pay a fee before you are able to use their”papers” in your paper writing project. These sites are not worth the money or time and you need to avoid them.