Matrasreiniging

 

 

Neem contact op

Een schoon matras voor iedereen!

Zoals je wellicht kunt begrijpen is enkel het verschonen van het hoeslaken op je matras lang niet voldoende. Het matras is het object in huis waar gemiddeld de meeste bacteriën in zitten. Het object waar wij dagelijks bijna 8 uur op doorbrengen. Dit matras moet ons juist een veilig en vertrouwd gevoel geven en onze gezondheid op geen enkele manier aantasten.

Het gevolg van al die ontelbare onzichtbare bewoners als huisstofmijten en bacteriën is een toename van het aantal mensen met astmatische aandoeningen, huidproblemen en allergieën. Symptomen hiervan zijn o.a. eczeem, jeukende huid, verstopte neus, tranende ogen, hoesten, snurken, voorhoofdsholteontstekingen en gevoelige longen. Ook virussen krijgen beter de kans om zich te kunnen ontwikkelen.

Door het gebruik van onze producten en oplossingen weet u in ieder geval zeker dat het matras schoon is.

Matrasreiniging vanaf €29,-

Wat kunnen wij voor u betekenen?

De meest schadelijke deeltjes op uw matras zijn de uitwerpselen van stof- en huisstofmijten. Deze uitwerpselen vergroten of verergeren de kans op allergieën en astmatische aandoeningen. De vervuilde deeltjes zijn zó klein, dat ze gemakkelijk door een gewone stofzuigerzak heen kunnen.

Gelukkig is er vanaf nu in Nederland een revolutionaire, gepatenteerde methode om uw matras te laten reinigen: de MatrasCleaner. MatrasCleaner is licentiehouder en General Distributor Benelux van POTEMA®, wereldmarktleider op het gebied van matrashygiëne.

Snelle service aan huis

MatrasCleaner elimineert de oorzaak. Uw matras wordt droog en zonder het gebruik van chemicaliën gereinigd. Hierdoor kunt u korte tijd na het reinigen, binnen 1 uur, al gebruik maken van uw matras. De service wordt bij u aan huis verleend, uw matras kan dus gewoon blijven liggen. Waarom Matrasreiniging?

MatrasCleaner hanteert voor elke maat matras een andere prijs: hoe kleiner uw matras, hoe minder u betaalt. Eerlijk en voordelig! De prijzen gelden voor de reiniging van een matras aan beide zijden:

Kindermatras: € 30,00
Eenpersoonsmatras: € 37,50
Tweepersoonsmatras: € 62,50
Tweepersoons topdekmatras: € 52,50
Eenpersoons topdekmatras: € 29,00