Gevelreiniging nodig? Vanaf €9 per m². Maak meteen een afspraak!

Waarom bij ons? Dat is heel simpel!

  • Wij werken snel & effectief
  • Schone en duurzame gevelreiniging
  • Voorkom scheuren en vervuiling
  • Vanaf €9 per m²


Een verzorgde buitenkant is ontzettend belangrijk! 

Vul het contactformulier in of bel even met de vestiging bij jouw in de buurt voor meer informatie of een afspraak!

Wat is gevelreiniging?

Gevelreiniging is het verwijderen van aanslag of vervuiling van de gevel van uw woning. Dit kan worden gedaan door middel van drie verschillende methoden, afhankelijk van de schade aan uw gevel.

Prijs voor gevelreiniging

Gevelreiniging wordt in verschillende vormen uitgevoerd. Verderop kunt u lezen welke soorten reiniging er beschikbaar zijn voor gevels en welke het beste aansluit bij uw situatie. De prijs voor het reinigen van uw gevel begint bij €9 per m².

Reinigen met stoom

Stoomreinigen wordt vooral gebruikt bij lichte vervuiling zoals mos of klimop aan uw gevel. Bij deze methode wordt water verwarmd tot temperaturen boven de 100 graden en vervolgens met een hogedrukspuit tegen de muur aan
gespoten.

Chemisch reinigen

Bij deze methode wordt er een chemisch middeltje op de gevel aangebracht waardoor het vuil wordt verwijderd. Deze manier is geschikt voor het verwijderen van vervuiling als verfresten of roet. Het chemische water
wordt vervolgens gerecycled.

Elke gevel vereist een oplossing op maat. Bij Hygienic Plus Services denken wij altijd met u mee!  

Tip: Laat na het reinigen uw gevel ook impregneren zodat deze waterafstotend, schimmelwerend en brandvertragend wordt.

Meer informatie over de technieken of prijzen? Neem dan contact met ons op en wij geven u meer informatie en een prijsopgave!

When searching for the best essay editing service on the https://www.organizewithsandy.com/10-easy-cheap-diy-tips-to-revamp-your-dorm-or-apartment/ internet, the https://www.suffolkgazette.com/news/writing-a-business-research-paper/ first thing you https://www.organizewithsandy.com/diy-tips-how-to-make-a-study-space-by-the-bedside/ should look out for is a site with no history of spam.